Συναντήσεις & Συνέδρια

BUSINESS

Το δικό σας success story…

 ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SUCCESS STORY ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Αθήνα που διαθέτουν συνεδριακούς χώρους, το  «Grand Resort Lagonissi»  » προσκαλεί κάθε επαγγελματία να διοργανώσει με σίγουρη επιτυχία εταιρικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και συνέδρια.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος φιλοξενίας παρέχεται κάθε οπτικοακουστικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, εφόσον ζητηθεί, ενώ μια ευρεία γκάμα γαστριμαργικών προτάσεων ολοκληρώνει τις επαγγελματικές εκδηλώσεις. Η δυνατότητα διαμονής στο θέρετρο και η αξιοποίηση των αθλητικών και των ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων του, μπορεί να μετατρέψει ένα επαγγελματικό ταξίδι σε ονειρεμένες διακοπές στην κοσμοπολίτικη Αττική Ριβιέρα, στα νότια προάστια των Αθηνών.

Το καλύτερο συνεδριακό συγκρότημα της Αθήνας

Το «Grand Resort Lagonissi»  δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες που επιθυμούν να διοργανώσουν υψηλού επιπέδου συνέδρια στην Αθήνα να χρησιμοποιήσουν τη συνεδριακή αίθουσα της επιλογής τους. Μπορούν ωστόσο να μας επιτρέψουν να τους προτείνουμε τον καταλληλότερο χώρο, ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες και τον αριθμό των συμμετεχόντων. Όλες οι αίθουσες συνεδρίασης του πεντάστερου Resort είναι προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και σχεδιασμένες για να εκπληρώνουν κάθε επιθυμία των επισκεπτών, ενώ είναι κατάλληλες για να φιλοξενήσουν κάθε είδους εκδήλωση: Από μικρές συναντήσεις και συνεντεύξεις Τύπου μέχρι επαγγελματικά συνέδρια και συνελεύσεις υψηλού προφίλ.

Αλλά δεν είναι μόνο η δεδομένη οργανωτική επιτυχία. Το φυσικό περιβάλλον και η εκλεπτυσμένη αισθητική στους χώρους του «Grand Resort Lagonissi», συμβάλλουν ώστε οι φιλοξενούμενοι να αποβάλλουν κάθε ίχνος άγχους από τις επαγγελματικές συναντήσεις τους, ενώ η μαγευτική ομορφιά του κόλπου χαλαρώνει και παράλληλα γαληνεύει.  Το «Grand Resort Lagonissi»  δικαιωματικά θεωρείται ως ένα από τα ιδανικότερα μέρη της Αθήνας για όσους επισκέπτονται την πόλη και θέλουν να συνδυάσουν επαγγελματικές υποχρεώσεις με στιγμές αναψυχής.

 

Ανακαλύψτε τους Χώρους

Ανοίξτε νέους ορίζοντες για την επιτυχία μέσα από τα υπερσύγχρονα συνεδριακά κέντρα του resort.

Grand Hall

10 multi-functional, break-out Rooms for Grand Events with a View

Περισσοτερα

Main Building

First Choice Sea Front Venues for Successful Corporate Events

Περισσοτερα

EXPERIENCES

Κίνητρα

Το Grand Resort Lagonissi εμπνέει επιτυχία από την απέραντη θάλασσα και την κοσμοπολίτικη σαγήνη της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Η επιτυχία όμως ευδοκιμεί καλύτερα μέσω της δύναμης των κινήτρων και ως εκ τούτου το ξενοδοχείο επιλέγει να παρακινήσει τόσο τους επισκέπτες όσο και τους υπαλλήλους του με μια σειρά από κίνητρα όπως κάποιο κουπόνι, μια δωροεπιταγή για το spa ή κάποιο resort credit για να γευματίσει κανείς στα εστιατόρια του resort με σκοπό να ενισχύσει κάθε προσωπικό επίτευγμα.

Χρειάζεστε βοήθεια;

καλέστε μας +30 22910 76000

Email επικοινωνιας

Στείλτε μας το e-mail σας

grandresort@grandresort.gr

Meeting & Events

Στείλτε μας το e-mail σας

sales@grandresort.gr

Γαμοι & Εκδηλωσεις

Στείλτε μας το e-mail σας

banquet@grandresort.gr

Κρατησεις

Στείλτε μας το e-mail σας

reservations@grandresort.gr