Γάμοι & Εκδηλώσεις

ΟΝΕΙΡΑ

Μια ημέρα που θα χαραχτεί  μέσα σας

ΠΕΙΤΕ ΤΟ «ΝΑΙ» ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΡΙΒΙΕΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ. ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

Η αρχή μιας νέας εποχής ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές στη μέση του κατάφυτου  ιδιωτικού νησιού:  Τα σμαραγδένια νερά του Σαρωνικού Κόλπου βρέχουν τις ακτές του «Grand Resort Lagonissi»   και σε συνδυασμό με την ενεργειακή αύρα του πελάγους συνθέτουν ένα εντυπωσιακά μοναδικό σκηνικό για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας. Το παραμύθι ξετυλίγεται μπροστά σας …

Οι Καλύτερες Αίθουσες Δεξιώσεων στην Αθήνα

Οι πλέον ειδικοί διοργανωτές εκδηλώσεων που συνεργάζονται με το «Grand Resort Lagonissi»   θα σχεδιάσουν τη γαμήλια τελετή με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ταυτόχρονα όμως θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία σας. Εμπιστευθείτε τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου και αφεθείτε στα μαγικά τους χέρια.

Παραμυθένιοι Γάμοι

Κι αν το παραμύθι θέλετε να διαρκέσει λίγο παραπάνω, περάστε τον μήνα του μέλιτος σε μία από τις παραθαλάσσιες σουίτες ή σε κάποιο από τα κρυμμένα σε ορμίσκους μπανγκαλόους με ιδιωτική πισίνα. Η διαμονή, δε, στις βίλες με ιδιωτική παραλία, θα μετατρέψει την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεστε σε έναν τόπο εξωτικό και ταυτόχρονα μυστικιστικό, σε πραγματικότητα.

Πολυτελές Resort για Δεξιώσεις Γάμου στην Αθήνα

Το πεντάστερο θέρετρο δεν προσφέρει όμως μόνο αυτό. Περίτεχνοι και διακριτικά πολυτελείς χώροι χωρητικότητας 1.200 ατόμων , δεξιώσεις,  βαφτίσεις, cocktails στο ηλιοβασίλεμα, γενέθλια πάνω στην άμμο, πριβέ γεύματα και δείπνα, λαμπερά γκαλά, ιδιωτικές εκδηλώσεις, είναι μερικές μόνο από τις ανεξάντλητες δυνατότητες που εξυπηρετεί το ξενοδοχειακό συγκρότημα φιλοξενίας στα νότια προάστια της Αθήνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ζήσε το όνειρο

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Οργανώστε έναν παραμυθένιο γάμο αλλά και μια σειρά από εκθαμβωτικά event στη μαγευτική ατμόσφαιρα της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Celebrations

Discover more

Weddings & Ceremonies

Discover more

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η αποδράση σας στο νησί της Αθήνας!

Σχεδιάστε τις διακοπές σας και επωφεληθείτε με έκπτωση έως και 20%! Η προσφορά ισχύει για...

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η αποδράση σας στο νησί της Αθήνας!

Σχεδιάστε τις διακοπές σας και επωφεληθείτε με έκπτωση έως και 20%! Η προσφορά ισχύει για...

Need assistance?

call us +30 22910 76000

Email inquiries

Send e-mail requests to

grandresort@grandresort.gr

Meeting & Events

Send e-mail requests to

sales@grandresort.gr

Weddings & Celebrations

Send e-mail requests to

banquet@grandresort.gr

Reservations

Send e-mail requests to

reservations@grandresort.gr