Μεγάλες Απολαύσεις

ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ

Αφεθείτε στους πόθους σας

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ «GRAND RESORT LAGONISSI».

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που ποτέ δεν ξεχνάμε, στιγμές γιορτής και μεγάλων προσδοκιών, στιγμές πολυτέλειας και ανακάλυψης. Στο «Grand Resort Lagonissi»   η πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας θα πασπαλιστεί με αστερόσκονη και θα σας συντροφεύει για το υπόλοιπο της κοινής πορείας με τον σύντροφό σας.

Ανταλλάξτε όρκους αιώνιας πίστης εκεί που το πέλαγος και ο ουρανός γίνονται «ένα», όπως εσείς με το ταίρι σας, και διοργανώστε μια τελετή που θα σας «στιγματίσει» και θα σας κάνει πάντα να χαμογελάτε.

Αφήστε την αγχωτική καθημερινότητα πίσω σας και κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας: Περιποιηθείτε το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα σας στο «Grand Spa», όπου η φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού θα σας βοηθήσει να φτάσετε στην εσωτερική αρμονία.

Εκτοξεύστε την αδρεναλίνη στα ύψη στις υπερσύγχρονες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις του «Grand Resort Lagonissi»  » και δοκιμάστε τα όριά σας σαν να μην υπάρχει αύριο…  Τολμήστε τα watersports, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα στα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού Κόλπου. Αν ωστόσο ταξιδεύετε ψάχνοντας το προσωπικό σας καταφύγιο, οι 16 ιδιωτικές παραλίες κατά μήκος της ακτογραμμής θα μετατραπούν σε ησυχαστήριο αποκλειστικά για εσάς.

Σε ό,τι αφορά τα μικρότερα μέλη μιας οικογένειας, το  «Grand Resort Lagonissi»   προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά, ώστε οι γονείς να αφιερώσουν χρόνο στην προσωπική τους χαλάρωση.

Είτε αναζητάτε ρομαντικές στιγμές με το ζευγάρι σας, είτε ανέμελες οικογενειακές διακοπές, το πέντε αστέρων «ιδιωτικό νησί» της Αθηναϊκής Ριβιέρας θα σας χαρίσει αναμνήσεις που διαρκούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ

Στιγμές που
θα θυμάστε για
μια ζωή

Περισσοτερα

Συναντήσεις που είναι
βέβαιο ότι θα έχουν
επιτυχία

Περισσοτερα

Καταπραϋντικό
ξύπνημα
των αισθήσεων

Περισσοτερα

Χρειάζεστε βοήθεια;

καλέστε μας +30 22910 76000

Email επικοινωνιας

Στείλτε μας το e-mail σας

grandresort@grandresort.gr

Meeting & Events

Στείλτε μας το e-mail σας

sales@grandresort.gr

Γαμοι & Εκδηλωσεις

Στείλτε μας το e-mail σας

banquet@grandresort.gr

Κρατησεις

Στείλτε μας το e-mail σας

reservations@grandresort.gr