Αίθουσες Κεντρικού Κτιρίου

Νέα Εποχή… Νέες Προτάσεις

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ RESORT ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Το Κεντρικό Κτίριο του resort διαθέτει κάποιες μικρότερες αίθουσες εκδηλώσεων, όλες εξοπλισμένες με προηγμένες ανέσεις και οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζοντας έτσι την επιτυχημένη οργάνωση επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδρίων για έως και 380 συμμετέχοντες.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός και η προνομιακή τοποθεσία αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση δίνοντας τη δυνατότητας στους επισκέπτες να αντιμετωπίζουν κάθε είδους προκλήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Explore Our Venues

0042

Ενέργεια από τη θάλασσα

Διαμορφωμένη σε διάταξη θεάτρου, η αίθουσα Olympia είναι κατάλληλη για μικρές και μέτριες εκδηλώσεις καθώς μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 180 άτομα. Η αίθουσα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες παροχές και ανέσεις ενώ προσφέρει επίσης μαγευτική θέα στη θάλασσα.

0041b

Ενέργεια από τη θάλασσα

Ακριβώς δίπλα από την αίθουσα Olympia βρίσκεται η αίθουσα συνεδριάσεων Ilida που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως προέκταση της Olympia ή ξεχωριστά ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

0045b

Θέματα Ημέρας

Σε διάταξη θεάτρου, η κομψή συνεδριακή αίθουσα Delphi αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις και συνεδριάσεις έως και 80 ατόμων. Ειδικά σχεδιασμένη για να εξασφαλίσει την επιτυχημένη οργάνωση κάθε επιχειρηματικής εκδήλωσης, η αίθουσα Delphi δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης που αρμονικά συμπληρώνεται από το άπλετο φυσικό φως και η συναρπαστική θέα στη θάλασσα.

Need assistance?

call us +30 22910 76000

Email inquiries

Send e-mail requests to

grandresort@grandresort.gr

Meeting & Events

Send e-mail requests to

sales@grandresort.gr

Weddings & Celebrations

Send e-mail requests to

banquet@grandresort.gr

Reservations

Send e-mail requests to

reservations@grandresort.gr